Cross cuppen

Velkommen til Soigneur CX Cup for sæsonen 2016/17

1.Afd. 18/9 – Albertslund.
2.Afd. 23/10 – Bagsværd
3.Afd. 20/11 – Amager
4.Afd. 22/1 – Ukendt
5.Afd. 26/2 FINALE – Charlottenlund

Der vil igen i år blive kørt over 2 starter, en start med klasserne herre/dame/U15 og en start med de hurtige drenge Prestige Herre. Vi kører i år med særskilt pointrække for de to herre klasser, så Herre klassen kører sin egen række. Det betyder også at skifter man klasse undervejs i cuppen får man kun point i den klasse man kørte i.

Alle klasser kører én hel time. For dem som er helt nye i sporten lyder det ikke af meget – men bare rolig, en time er mere end rigeligt.

Pris:
Herre/Prestige Herre/Dame kr. 700.-
U15 kr. 500,-
Klippekort kr. 500,- ‘
(Giver adgang til 3 starter, kan frit deles mellem flere og uanset klasse)
Enkelt afdeling kr. 200,-´Finale afdelingen dog kr. 250,-
(Kan gøres på dagen, men spring køen over og tilmeld dig online på den gældende afd.)

Tilmeldingen sker her

CX Cup Regler
Til hver afdeling vil der være 2 starter, første start med Herre, Dame og U15. Anden start “Prestige Herre”, som klassementmæssigt hører sammen med den almindelige Herre klasse, men er forbeholdt dem med lidt mere erfaring og krudt i stængerne. Der vil i Prestige klassen være begrænset antal pladser, (Ca. 40 pr. afdeling). Man hører til denne klasse hvis man i den forgående sæsons cup eller sommercuppen har fået placeringer i top 30. Dette tiltag er for at give alle en så god oplevelse som muligt, hurtig som langsom.

Prisen for at deltage er 700 kr. (500 kr. for U15) for alle 7 afdelinger. Ønsker I kun at tilmelde Jer én afdeling så skal I komme på dagen og tilmelde Jer. Prisen for én afdeling er 200 kr.