Soigneur

Soigneur Cykelrejse


Mallorca 2021 - 10 års jubilæumstur

  

Det er med stor begejstring, at vi nu inviterer gamle kunder, nye venner og ikke mindst alle cykelentusiaster til at deltage på Soigneur jubilæum Cykelrejse til Mallorca 2021. Den fysiske butik eksisterer ikke længere, men en digital version er under opbygning – og det skal fejres!

 

Det er lykkedes mig at samle de gamle kollegaer Brian, Kennet og Jacob til sammen med mig at guide jer rundt på de bjergrige landeveje på Mallorca. Turen er planlagt fra

 

mandag d. 26. april til lørdag d. 1. maj

 

Prisen er kr. 6.350,- inkl. Soigneur guide fee 

 

Prisen inkluderer endvidere:

  • SAS Rutefly T/R København – Palma, Mallorca inkl. 1 stk. indtjekket bagage á 23 kg.
  • Transfer fra Palma lufthavn til Hotel Marina Portals +4* t/r i egen bus
  • Ophold i delte dobbelt-/TWIN-værelser, De Luxe rooms (tillæg for enkeltværelse 5 nætter kr. 2000,-)
  • Halvpension på hotellet
  • Fri adgang til pool og SPA
  • Guideservice ved Mountaineers Travel
  • Bidrag til rejsegarantifonden for pakkerejser

 

I tillæg til prisen kommer kr. 1.000,- for cykeltransport.


Traditionen tro designer Brian et sæt Soigneur cykeltøj til turen. Vi glæder os til at afsløre designet snart - sammen med information omkring forudbestilling. 

 

Flytider:

  • Udrejse København – Palma mandag 26. april kl. 06.00-09.05 (forventet ankomst til hotellet kl. 10.15)
  • Hjemrejse Palma – København lørdag 01. maj kl. 20.20-23.25 (afgang fra hotellet kl. 18.00)

 

Tilmelding til venteliste: Send en mail med fulde navn og adresse til Kasper Såby fra Mountaineers Travel på ks@mountaineers.dk. Tilmeldingen skal indeholde fulde navn og adresse, hvem du vil bo sammen med eller eventuelt ønske om enkeltværelse.

  

Mallorca er et cykelparadis med et smukt og varieret cykelterræn. Vi kører hver dag af sted i 4 guidede hold med forskellige tempi og distancer alt afhængig af gæsternes niveau. Et vist basisniveau formmæssigt er påkrævet. Vi stopper og bruger 30-45 minutter til frokost; det handler ikke kun om at komme i bedre cykelform, men også om at hygge sig! Dagens cykeltur sluttes ligeledes af på ’muren’ foran hotellet med kolde drikkevarer og røverhistorier fra dagens togt.

 

Vi skal bo på Hotel Marina Portals +4*, som vi kender fra tidligere rejser og er glade for. Hotellet ligger på sydsiden af øen ca. 15 minutters kørsel vest for Palma. Dette giver os de bedste muligheder for at komme hurtigt ud i terrænet. Hotellet ligger i gå afstand til det smukke havneområde Portals Nous, en eksklusiv lystbådehavn med både restauranter og cafeer. Hotellet har et stort pool-område og yderligere et spa område, som vi har fri adgang til hele ugen. Der vil være et aflåst lokale til cykler.

 

Vi benytter en teknisk rejsearrangør for cykelrejsen ’Mountaineers Travel’. I booker således en pakkerejse og er dermed dækket af pakkerejseloven med fuld tilbagebetaling, hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning er ”Orange” og de dermed fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Spanien/Mallorca på afrejsetidspunktet.

 

Der er et begrænset antal pladser, så tøv ikke med tilmeldingen. Yderligere info om rejsen følger, når vi kommer tættere på afrejsedatoen.

 

Mange hilsener

Soigneur

Kim