BIKEFIT

Vi samarbejder med Tore Winther fra Copenhagen Bike Fit hvilket betyder at du når du køber cykel hos os kan få den bikefittet hos Tore.

Spørg på priser osv hos os i butikken.

Tore beskriver selv Copenhagen Bike Fit her:

Copenhagen Bike Fit er i praksis en enmandshær bestående af Tore Winther. Gennem de seneste 10 år har jeg selv spenderet rigtig mange timer i sadlen og har samtidig udfoldet mig professionelt i cykeluniverset som først mekaniker og siden bikefitter. Med Copenhagen Bike Fit er ambitionen at kombinere al min viden om cykling, cykler og udstyr til at hjælpe andre til en optimal stilling på cyklen.

Min interesse for cykling og cykler har fulgt mig stort set hele livet, men det blev først i teen-slutningen, jeg for alvor kastede mig ud i cykelsporten.

Passionen voksede, og jeg blev uddannet cykelmekaniker i takt med, at jeg banede mig vej til den danske A-klasse. De sportslige ambitioner blev siden nedskaleret, men berøringen med eliten forblev, da jeg gennem en årrække har været fast landsholdsmekaniker på det danske landshold til både VM, OL og en række internationale løb. I 2012 blev jeg brugt som cykelekspert på DR under Tour de France, og jeg kan i dag bookes som foredragsholder.

Jeg har tidligere brugt 13 år som mekaniker og værkstedschef hos Pedalatleten, Ritter Cykler, Cycling Culture og Cycling Hellerup.