ONSDAGSTRÆNING

Onsdagstræning (april til august)
Vi starter fra butikken kl. 18.00 – hver onsdag og uanset vejret! – og afslutter med kaffe efter en tur på landevejene i det Nordsjællandske landskab.

Vi inddeler os i forskellige grupper afhængig af antal fremmødte og niveau.

Onsdagstræningerne er forbeholdt medlemmer af vores klub SRC 11 men du er meget velkommen til at komme og køre med et par gange og se om det er noget for dig. Herefter forventer vi at du melder dig ind i klubben som du kan finde mere information om under fanen SRC 11.

Har du tjekket dit udstyr?
Sørg for at udstyret er i orden! Trænger kæden til at blive smurt – eller dine dæk eller bremseklodser til en udskiftning efter sidste sæson? Soigneur tilbyder et komplet “Soigneur Service”, hvor din cykel bliver gennemgået ‘fra eger til bolt’ – for ‘trætte’ eller defekte dele, vasket, renset, smurt og får nyt styrbånd på. Prisen er kr. 799,-.

Vi anbefaler indlæg eller kraftige dæk til forårsmånederne for ikke at blive opholdt af for mange punkteringer undervejs.

Endvidere kan det være nødvendigt med lygter de første par gange – i hvert fald, hvis I stopper for kaffe på matriklen og skal køre videre hjem efterfølgende.

Vi glæder os til at se jer – og til endnu en fantastisk sæson på landevejene!

Mødested:
Soigneur
Strandvejen 8
2100 Kbh Ø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *