OM SOIGNEUR

 

En cykelbutik med en ny holdning til cykelsporten

Soigneur er en cykelbutik, der specialiserer sig i landevejscykler, TT-cykler og crosscykler.

Vi ønsker at give vores kunder en super service ved køb af deres cykel. Det kræver mere tid end normalt, og derfor har vi valgt at koncentrere os om ‘sportscykler’ og fravalgt at sælge børne- og hverdagscykler.

Vi har et ønske om at ændre kundernes billede af, at en cykelbutik er et beskidt værksted, hvor man får olie på tøjet, og vi mener, vi har slået dørene op til Københavns flotteste cykelbutik.

Navnet ‘Soigneur’ betyder: “at tage sig af”. Det er samtidig også et begreb i cykelverdenen, nemlig det man kalder den person, der tager sig af de professionelle cykelryttere. En Soigneur er personen, der hjælper cykelrytteren med alt fra mad og pleje til massage osv.

Butikken er en moderne cykelbutik med et stort udvalg af tøj og accessories. Vi har håndplukket alle varerne og kører efter princippet “super kvalitet eller bedst til prisen”.

Det er vigtigt for os at signalere, at vi ikke er en dyr butik, men at vi har cykler og udstyr i ALLE prisklasser. Vores cykler starter fra ca. kr. 8.000,- og vi stopper der hvor fantasien eller pengepungen sætter grænsen . Det vil sige alle niveauer, vi fører mærker som BMC, Cannondale og Argon18 og Colnago.

Vi går meget op i at man skal se godt ud når man sidder på cyklen, og har derfor nøje udvalgt de mærker vi selv synes er blandt de bedste på markedet. Vi udvider løbende hele kollektionen i vores eget “brand” som er produceret af Belgiske BioRacer.

 

 

I Soigneur brænder vi alle for cykelsporten og har med den nye butik skabt en fantastisk arbejdsplads, som vi gerne kalder en mellemting mellem en “legetøjsbutik for voksne” og en “voksen SFO”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, og modtag info om vores arrangementer, events, produktnyheder og meget mere.