VÆRKSTED

 

 

Hos Soigneur er vi meget glade for cykler men mest glade for cykler der kører perfekt og derfor gør vi en dyd ud af at servicere og pleje vores kunders cykler på absolut bedste vis.

Vores chefmekaniker Jacob stiller bl.a. op som mekaniker for cross landsholdet, vi servicerer også både pro-tour, og landsholdrytteres cykler så din cykel er i de absolut bedste hænder her hos os.

Det betyder at vores værkstedsteam (Jacob og vores lærling) har travlt, derfor anbefaler vi altid at du booker en tid hos os inden du kommer ind med cyklen så vi er sikre på at kunne hjælpe dig hurtigst muligt og uden unødig ventetid.

Da vi er specialisrede i cross- landevejs- og tricykler er det primært dem vi kan hjælpe med.

Om cyklen trænger til en generel service, en decideret reparation eller bare en generel kærlig hånd er du altid velkommen med den.

 

Trænger din cykel til forkælelse har vi lavet en pakke på en Soigneur Service hvor vi vasker, renser, smører, checker, efterspænder, justerer og skifter styrbånd for bare 799,00 (værdi kr 1099,00) Denne kan du booke tid til her.

Vi samler også gerne din cykel hvis du har købt den på nettet, kontakt os da i forvejen og få den leveret direkte hos os.